Skip links

Website
για Ξενοδοχεία

Το 70% όλων των επισκεπτών κάνουν την έρευνα για τις ταξιδιωτικές τους κρατήσεις μέσω των smartphones.
Σχεδιάζουμε & Κατασκευάζουμε “mobile first” ιστοσελίδες ξενοδοχείων.

Page 9

Όντας το No1 Hotel Digital Agency

Όταν ένας επισκέπτης εισέρχεται στη ιστοσελίδας σας, θα πρέπει να αισθάνεται το ίδιο συναίσθημα που αντιλαμβάνεται ο επισκέπτης όταν φτάνει στην είσοδο του ξενοδοχείου σας.

Mobile-first

Ξεκινάμε τo σχεδιασμό βασισμένο στα χαρακτηριστικά του κινητού που έχει και τους περισσότερους περιορισμούς και, στη συνέχεια, επεκτείνουμε τις δυνατότητές του για να δημιουργήσουμε έκδοση σε tablet και υπολογιστή.

Customizability

Αφού επιλέξουμε από κοινού το theme στο οποίο θα βασιστεί το website, προχωράμε στις προσαρμαγές και βελτιστοποιήσεις που χρειάζονται. Αυτό σημαίνει νέα γραφικά, αφαίρεση ή προσθήκη στοιχείων και προσαρμογή χρωμάτων.

SEO Friendly

Η κατασκευή του website έχει σαν βασικό σκοπό, η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης να ανιχνεύουν αποτελεσματικά κάθε σελίδα στον ιστότοπο, ερμηνεύοντας αποτελεσματικά το περιεχόμενό του.

Η διαδικασία που ακολουθούμε

Στόχος μας είναι να ζωντανέψουμε το όραμα του ξενοδοχείου σας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την προσέλκυση εκείνων των επισκεπτών που θα πραγματοποιήσουν την κράτησή τους απευθείας στον website σας

Αρχικός Σχεδιασμός

Η ομάδα μας θα δημιουργήσει ένα λεπτομερές σύνολο σχεδιασμού και τεχνικών προδιαγραφών. Αυτές οι προδιαγραφές χρησιμεύουν ως οδηγός για την υπόλοιπη διαδικασία σχεδιασμού της ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο σας.

Wireframing

Τα Wireframes είναι η πρώτη σας ευκαιρία να οπτικοποιήσετε την ιστοσελίδα σας. Είναι μια οπτική αναπαράσταση της συνολικής διάταξης του website.

Design

Μόλις ολοκληρωθούν και εγκριθούν όλα τα σχέδια του website, θα προχωρήσουμε στις μακέτες του ιστότοπου. Θα προσθέσουμε χρώμα και περισσότερες λεπτομέρειες στα αρχικά σχέδια.

Development

Παράλληλα, θα ξεκινήσουμε την τεχνική πλευρά της διαδικασίας σχεδιασμού ιστοσελίδων. Αυτό θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη στο CMS και τη δημιουργία του προσαρμοσμένου website σας.

Testing

Μόλις οι copywriters, οι designers και οι developers μας ολοκληρώσουν την δουλειά τους, η ομάδα ελέγχου μας θα αρχίσει να δοκιμάζει την απόδοση και την αξιοπιστία του site σας. Θα χρησιμοποιήσουμε διάφορα εργαλεία για τη συγκριτική αξιολόγηση του website σας αναφορικά με τη φόρτωση, ανταπόκριση και ταχύτητα, σε όλα τα προγράμματα περιήγησης (browsers) και τις κινητές συσκευές.

Optimization

Μόλις βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη, θα προχωρήσουμε στη δημοσίευσή της. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε σε μια μηνιαία διαδικασία υποστήριξης που θα έχει ισχύ 12 μηνών. Κατά την παραπάνω διαδικασία, δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας (backups) του ιστοτόπου σας σε εβδομαδιαία βάση, ενημερώνουμε scripts και plugins για να διατηρήσουμε την ασφάλεια και την αξιοπιστία και εκτελούμε updates λογισμικού, σχεδιασμού και περιεχομένου κατόπιν αιτήματός σας.

Hotel Websites
high performance website

Εστιάστε σε έναν Website Yψηλή Aπόδοσης

Στην Adigital Hotel Marketing Agency δεν στοχεύουμε στη δημιουργία ενός απλού website για ξενοδοχεία, αλλά μέσω ενός συνόλου δεδομένων και τεχνολογιών (φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα) καταγράφουμε και επικοινωνούμε την ιστορία σας, μετατρέποντας τους επισκέπτες του website σας σε πελάτες για το ξενοδοχείο σας.

Ξενοδοχεία | Portfolio

Gesture 04
avatar21

Έχεις Ερωτήσεις?

Ο σκοπός ενός website για το ξενοδοχείο σας είναι να παρέχει μια πλατφόρμα στους πιθανούς επισκέπτες σας να να μάθουν περισσότερα για το ξενοδοχείο σας, να κάνουν κράτηση και να έρθουν σε επαφή με το προσωπικό σας. Θα πρέπει επίσης να αντικατοπτρίζει το brand και την ταυτότητα του ξενοδοχείου σας.

Ακολουθούν μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα της ύπαρξης website για ξενοδοχεία :

Αύξηση της προβολής και της απήχησης: Ένας ιστότοπος ξενοδοχείου συνδέει το ξενοδοχείο σας με ένα παγκόσμιο κοινό, καθιστώντας το εύκολα ανιχνεύσιμο στο διαδίκτυο Δημιουργία κρατήσεων: Ένας καλά σχεδιασμένο website μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε απευθείας κρατήσεις, οι οποίες μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα από προμήθειες.

Παροχή πληροφοριών: Το website σας οφείλει να προσφέρει όλες τις βασικές λεπτομέρειες κράτησης, συμπεριλαμβανομένων των τιμών, της διαθεσιμότητας, των παροχών και της τοποθεσίας του ξενοδοχείου σας. Παρουσίαση του ξενοδοχείου σας: Το website του ξενοδοχείου σας μπορεί να δυνατότητες, όπως εγκαταστάσεις, υπηρεσίες και τοποθεσία, για να πείσει τους πιθανούς επισκέπτες να κάνουν κράτηση.

Δημιουργία σχέσεων με τους επισκέπτες: Το website του ξενοδοχείου σας ενισχύει τις συνδέσεις επισκεπτών μέσω άμεσης επαφής, εγγραφών μέσω email και παρακολούθησης μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Συνολικά, ένα website ξενοδοχείου είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε ξενοδοχείο που θέλει να έχει επιτυχία στην ψηφιακή εποχή.

Εύκολη διαδικασία κράτησης: Το website σας θα πρέπει να διαθέτει μια απλή, ξεκάθαρη διαδικασία κράτησης, με μια μηχανή αναζήτησης για επιλογή δωματίου και ασφαλείς επιλογές πληρωμής. Εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας: Οι υπέροχες εικόνες και τα βίντεο κάνουν το ξενοδοχείο σας ελκυστικό. Χρησιμοποιήστε γραφικά υψηλής ποιότητας για να προβάλετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του και να προσφέρετε εικονικές περιηγήσεις σε ακίνητα. Σχεδίαση φιλική για κινητά: Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι φιλικός προς κινητά για εύκολη πλοήγηση και χρήση σε smartphone και tablet, καθώς περισσότεροι άνθρωποι κάνουν κράτηση για ταξίδια μέσω αυτών των συσκευών.

Ολοκληρωμένες πληροφορίες: Το website σας πρέπει να προσφέρει ολοκληρωμένες πληροφορίες κρατήσεων, συμπεριλαμβανομένων των τιμών των δωματίων, της διαθεσιμότητας, των παροχών, της τοποθεσίας και των πολιτικών του ξενοδοχείου.

Στοιχεία επικοινωνίας: Προσφέρετε σαφή στοιχεία επικοινωνίας στο website σας, όπως τηλέφωνο, email και διεύθυνση, και σκεφτείτε μια φόρμα επικοινωνίας για εύκολη επικοινωνία με τον επισκέπτη.

Συμπεριλαμβάνοντας αυτές τις δυνατότητες στο website του ξενοδοχείου σας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που είναι ενημερωτικός, φιλικός προς τον χρήστη και αποτελεσματικός στη δημιουργία κρατήσεων.

Άμεσες κρατήσεις: Το website του ξενοδοχείου σας, σας επιτρέπει να δημιουργείτε απευθείας κρατήσεις, οι οποίες μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα από προμήθειες.

Πλήρης Έλεγχος Περιεχομένου: Το website σας, σας προσφέρει πλήρη έλεγχο για την προβολή των καλύτερων χαρακτηριστικών του ξενοδοχείου σας, παρουσιάζοντας το με τον πιο ελκυστικό τρόπο για τους επισκέπτες.

Σχέσεις με τους πελάτες: Το website σας βοηθά στη δημιουργία σχέσεων με τους επισκέπτες επιτρέποντας την άμεση επαφή, τις εγγραφές μέσω email και την αλληλεπίδραση μέσω Social Media. Ενίσχυση Brand Awareness: Ένας καλά σχεδιασμένος ιστότοπος αντικατοπτρίζει το brand του ξενοδοχείου σας, αφήνοντας θετική εντύπωση στους πιθανούς επισκέπτες.

Συνολικά, η ύπαρξη ενός website σας επιτρέπει να δημιουργείτε άμεσες κρατήσεις, να ελέγχετε το περιεχόμενο σας, να δημιουργείτε σχέσεις με τους πελάτες και να προωθείτε το brand σας.

Ενώ η καταχώριση του ξενοδοχείου σας στην Booking.com και στην Expedia μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό, είναι σημαντικό να έχετε τον δικό σας website, ώστε να μπορείτε να αποκομίσετε τα οφέλη που αναφέρονται παραπάνω.

Έχεις ακόμα απορίες? Επικοινώνησε μαζί μας

Θέλετε να Συνεργαστούμε;

Παλαιάς Καβάλας 65, Αθήνα

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας?

Έχεις κάποιο Project στο μυαλό σου? ΑςΞεκινήσουμε

Subscribe για να μην χάνεις τα νέα του κλάδου μας.

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag